Håper å fortsette tilbudet for døvblinde

Prosjektet «Kom i gang med fysisk aktivitet» har vært til stor glede for mange syns- og hørselshemmede i snart to år. Nå krysser prosjektleder Bedir Yiyit fingrene for at de får fortsette arbeidet.

Prosjektet har blitt finansiert av EkstraStiftelsen og har gitt rundt 15 døvblinde muligheten til å være med på krevende fjellturer og en rekke konkurranser i ski og løping.

Det har blitt arrangert mange samlinger i løpet av de to årene og den lokale prosjektlederen Bedir Yiyit mener de har fått enormt mye ut av den økonomiske støtten.
– Vi har sett en utvikling hos mange av deltakerne gjennom hele prosjektperioden. Dessverre er det enkelte som har falt fra. Det kan skyldes ulike forhold, for eksempel at det ble for krevende for dem å være med. Aktivitetsnivået i starten kan ha vært for høyt, eller overvekt kan ha gjort det vanskelig å henge med på aktivitetene. Det er derfor behov for et nytt prosjekt som kan tilrettelegges bedre for denne gruppen, forteller den ivrige prosjektlederen.
– Vi takker ExtraStiftelsen for midlene til å gjennomføre dette toårige prosjektet. Vi har søkt om midler til et nytt toårig prosjekt, og får svar fredag 15. desember om vi får det eller ikke, avrunder Yiyit.

Mvh
Joakim Bekkåsen
Sporten i Moss Avis

Facebook
Google+
https://www.achillesnorway.no/2018/05/haper-a-fortsette-tilbudet-for-dovblinde/
Twitter
LinkedIn