Holmenkollstafetten 2017

Vi vil også i år være med på vårens store begivenhet, Holmenkollstafetten. Med den gode støtten fra organisasjonene og mange av oss deltakere som ville bidra til denne begivenheten, kunne vi i år også stille med 2 lag.

Denne gangen hadde vi samling på Gabelshus i Oslo. Vi startet fredag ettermiddag med felles løpetrening i Frognerparken, der hadde vi besøk av Kenneth Busch fra Fokus trening i Moss og Rune H Jensen. De skulle vise oss litt forskjellige løpsteknikk og tøying, dette ble veldig godt mottatt av våre deltakere som hadde møtt opp.
For øvrig så var også denne samlingen en del av oppfølgingskurs til prosjektet Kom i gang med fysisk aktivitet. Mange av deltakerne som var med på Holmenkollstafetten i år er også svært delaktig i prosjektet Holmenkollstafetten 2017

Achilles International of Norway med støtte ifra LSHDB og FNDB kunne Kom i gang med fysisk aktivitet.
Lørdagen startet vi dagen med gjennomgang og fordeling av etapper og ledsagere. Anette Årnes holdt et flott foredrag om motivasjon og trening. Etter lunsj bar det ut til de forskjellige etappene, siden holmenkollstafetten består av totalt 15 etapper og er til sammen litt over 18 km lang. Det ble litt feil med plassering av folk på vekslingsstasjoner og misforståelser om hvem som skulle veksle med hvem. Det viktigste var at alle fikk delta og at stafettpinnen kom til mål. Totalt sett så tror vi at alle hadde det gøy og at de var fornøyd med sin egen innsats. All honnør til dere alle som deltok og kjempestor takk til dere alle frivillige ledsagere som stilte opp for oss. På kvelden var det duket for festmiddag og sosialt samvær.
På Søndag holdt Harald Vik et spennende foredrag om sine opplevelser med det å være en aktiv person og den reisen han har vært igjennom på sin lange karriere som mosjonist.

Etter Harald Vik sitt innlegg var det en liten åpen diskusjon om veien videre om et fremtidig samarbeid mellom Team RP og Achilles. Her fikk vi litt informasjon om hva team RP og Achilles bidrar med angående diverse aktiviteter. De fikk også noen forslag på ting de kan samarbeide videre på.
Vi vil også benytte anledningen til å minne om at vår siste samling med prosjektet Kom i gang med fysisk aktivitet vil være den 10-13. august på Eidsbugarden. Påmeldingen kommer snart ut.
På vegne av oss vil vi få takke dere alle som har bidratt til at vi nok en gang kunne være med på Holmenkollstafetten 2017. Ønsker dere alle en riktig god sommer

Hilsen
Bedir, Rune og Erik

Facebook
Google+
http://www.achillesnorway.no/2017/05/holmenkollstafetten-2017/
Twitter
LinkedIn