Kom i gang med fysisk aktivitet 2016

Del 2 av 3

Prosjekt gruppa hadde ny samling den 2 – 5 juni i Son som ligger rett nord for Moss.
Vi bodde på hotellet Son Spa som ligger idyllisk til ved Oslofjorden, og vær gudene ga oss fantastisk sommer vær. Sol fra sky fri himmel og temperaturer opp mot 25 grader. Dette gjorde at vi fikk en flott ramme rundt denne samlingen.

Denne gangen var det 12 deltakere som skulle få oppleve mange forskjellige aktiviteter som bestod av tandemsykling, kano/kajakk og ridning.
Prosjektgruppa hadde klart å ordne 14 tandemsykler og det var 3 forskjellige utgaver av tandemsykler som de kunne prøve. Det var vanlig tur sykkel, terrengsykkel og landveis racer. Vi hadde også 7 dyktige piloter i fra Moss CK,

Vi møttes på torsdag ettermiddag hvor vi hadde kort presentasjon av programmet, og etter middagen var det sosialt samvær ute på hotellets terrasse.
Fredagen startet med tandemsykling, og det ble delt opp i 2 grupper hvor den ene gruppa syklet en lengre tur på ca 5 mil og den andre gruppa syklet noe kortere distanse, men her var det viktigste å få god opplevelse av det å kunne sykle, for det var noen av oss som aldri har prøvd tandem før.
Etter lunsj bar det videre til Ski for ridning. Her fikk vi kort innføring av Mona som er forøvrig søsken til Rune Holtze Jensen, og der var det ridning som sto for tur. Her fikk alle prøve seg på hesteryggen, noe som ga positive opplevelser for en del av oss, det var til og med noen av oss som torde å prøve seg på sprangridning.
Lørdagens formiddag startet vi med tandemsykling, samme utgangspunkt som vi hadde på fredagen. Etter lunsj så reise vi til Moss ved Nesparken, der skulle vi prøve oss på kano padling, singelkajakk eller dobbelkajakk.

Etter vannaktivitetene reise vi tilbake til hotellet, hvor vi hadde en foredrag av Kenneth Busch som fortalte litt om det å ha god sykkelkropp og kommunikasjon mellom pilot og syklisten.

Etter en fortreffelig middag avsluttet vi kvelden med sosialt samvær ute på terrassen.
Søndagen avsluttet vi med sykling og lunsj etter en lang og begivenhets rik helg.
Neste samling vil være på Beitostølen 8 – 11 desember
Prosjekt gruppa ønsker å få takke alle deltakere og frivillige ledsagere til at vi kan gjennomføre dette prosjektet
Benytter også anledningen til å ønske alle lesere en riktig god sommer

Mvh
Bedir, Rune & Erik

Facebook
Google+
http://www.achillesnorway.no/2016/01/kom-i-gang-med-fysisk-aktivitet-2016/
Twitter
LinkedIn