Oslo maraton 2015

Lørdag 19. september gikk Oslo maraton av stabelen i hovedstaden. Dette er Norges største løp med til sammen ca. 22.000 løpere inkl fullmaraton, halvmaraton og 10 for Grete. Achilles International of Norway arrangerte for andre året på rad i Oslo. Noen løp halvmaraton og noen 10 for Grete, og det var i tillegg 2 deltakere i rullestol. De aller fleste løp sammen med hver sin løpe-ledsager. Vi hadde gleden av å få mange frivillige ledsagere og slekt og venner, noe vi er veldig takknemlige for. Deltakerne og ledsagerne kom fra hele landet.

Vi startet fredag med informasjon og foredrag på Scandic Helsfyr. Bedir Yiyit ønsket velkommen og deretter holdt Christian Lawley et fantastisk foredrag: » Ingenting er umulig, det tar bare litt lenger tid». Etter middagen ga både Bedir og Ivar Wigaard informasjon om fysisk aktivitet. De pratet om hvor viktig det er å holde seg i bevegelse og aktivitet.
Så ble det sosialt samvær resten av kvelden.
Lørdagen samlet vi hele gjengen på Tøyen på Anatolia restaurant. Her ble det gitt praktisk informasjon, folk fikk hilse på sine ledsagere og startnummer og t-skjorter ble delt ut. Fysioterapeuten Cathrine Riiser og coach Lene Røine holdt et foredrag om sterk i kroppen, sterk i toppen. Dette dreide seg om at det er viktig å ta vare på både den mentale og fysiske helsen. Samtidig introduserte de blant annet noen produkter. De snakket om hvor viktig det er med mental trening og stressmestring. Man må tenke positivt og de introduserte en setning man skulle si til seg selv hver dag når man sto opp:»For hver dag og på alle måter er jeg bedre og bedre og bedre».
Så ble det servert en velsmakende lunsj. Etter lunsj dro hver og en sammen med sin ledsager til startområdet. I 10 for Grete startet deltakerne fra Achilles i klassen for funksjonshemmede. Alle deltakerne våre gjennomførte med glans og alle var fornøyd med vel gjennomført løp. Noen var med for første gang, mens andre forbedret sine bestetider fra tidligere. Løpet passer for alle enten man løper, jogger eller går.
Senere samme kveld feiret de fleste av deltakerne og ledsagerne med god middag og sosialt samvær.
Vi kommer til å gjenta suksessen til neste år og håper at både nye og gamle blir med!

PS! Vil bare minne om at Achilles International of Norway har flere aktiviteter både innenlands og utenlands i løpet av året. Bl.a. treningsamlinger, Oslo- og New York marathon og matkurs. Så følg med på vår hjemmeside (www.achillesnorway.no) eller på følg oss på facebook.
Eller ta kontakt med Bedir Yiyit dersom du ønsker mer informasjon.

Facebook
Google+
http://www.achillesnorway.no/2015/10/oslo-maraton-2015-2/
Twitter
LinkedIn